PCOS Platform

In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans, zodat je klachtenvrij door het leven kunt en je de kans op zwangerschap vergroot

Meld je hieronder gratis aan. Je ontvangt achteraf ook een opname.

Je gegevens

Datum en tijd

woensdag
29
mei
19:00 CEST
​​​​​​​​​​​​​Aanmelding bevestigen
Kreeg jij na de diagnose PCOS ook te horen dat je aan de pil kan en weer terug kunt komen als je een kinderwens hebt? Dat zwanger worden waarschijnlijk wat lastiger zou worden?

Wij kregen dit ook te horen... 

Misschien ervaar jij ook klachten zoals een onregelmatige menstruatiecylus, overgewicht, overbeharing, acne, haaruitval, stemmingswisselingen, wattenhoofd, libidoproblemen en nog meer vage klachten.

En maak jij je daarnaast ook zorgen of je ooit van deze klachten af kunt komen en dat je er maar mee moet leren leven?

Of zit je nu in een fertiliteitstraject maar lijkt het voor jou nog niet te werken en raak je bij elke teleurstelling het vertrouwen in je lichaam nog meer kwijt.

We've been there. Het is ergens fijn om een diagnose te krijgen zodat je een verklaring hebt voor je klachten/je situatie maar daarna? Wat dan?

Na de diagnose werd je waarschijnlijk verteld dat je er niet zoveel aan kunt doen. Wellicht kreeg je nog een tip om af te vallen maar dat was het dan ook, lekker is dat.

Eenmaal thuis dook je het internet op om te kijken wat je er allemaal over kunt vinden en stuitte je op een wirwar van tegenstrijdige informatie.

De één zegt dat koolhydraatarm de oplossing is, de ander zegt juist dat je koolhydraten moet eten. De adviezen zijn zo uiteenlopend of afwijkend, dat je volledig in de war raakt. 

En dan nog niet te spreken over de talloze supplementen die je allemaal 1-2-3 van je klachten af zouden kunnen helpen. Jij denkt misschien ook wel bij jezelf: 'heb ik dat állemaal nodig en kan dat geen kwaad?'.

Wie moet je nou geloven?!

Wij snappen je helemaal. Wij hebben namelijk door de jaren heen echt alles geprobeerd om van onze klachten af te komen en weer in balans te komen. Ketogeen, koolhydraatarm, krachttraining, intermittent fasten, zuivel- en glutenvrij, vega(n): you name it! 

Niets leek écht te helpen. Als het één wat minder leek te worden, kwam het volgende wel weer omhoog. Bovendien was het lastig vol te houden en veels te restrictief om een gelukkig en leuk leven te blijven leiden.

Want kom op: iedereen wil toch af en toe kunnen genieten van etentjes met vrienden, op vakantie zonder zorgen, een drankje etc.? Kortom, een normaal leven kunnen leiden.

Wij wel in ieder geval :)

Loes heeft zich opgeleid tot Orthomoleculair epigenetisch therapeut en Isabelle tot Hormoontherapeut, beiden gespecialiseerd in PCOS.
 
Want als íets een grote drijfveer is om alle informatie boven tafel te krijgen, dan is het wel de motivatie om je eigen klachten te verhelpen.

Dus zijn wij ons helemaal gaan verdiepen in de wetenschap en de biologie en fysiologie van het lichaam en hebben wij ontdekt wat de daadwerkelijke oorzaak van PCOS is en wat daarvoor de formule is om dat aan te pakken.

Zodat wij van onze
klachten af zijn gekomen, weer in balans kwamen en tegelijkertijd ook kunnen genieten van ons leven.

Inmiddels hebben wij daar
al meer dan 500 vrouwen met PCOS mee mogen helpen. 

Deze masterclass is specifiek voor vrouwen met PCOS die:
  • Van hun klachten af willen en/of hun kans op zwangerschap willen vergroten 
  • Hun leefstijl/voeding wel willen aanpassen maar niet weten hoe
  • Graag willen weten waar ze moeten beginnen en op zoek zijn naar focus zodat ze niet meer de hele tijd 'van alles wat' doen.
Je gaat onder andere ontdekken:
  • Hoe je menstruatiecyclus precies werkt en wat er gebeurt bij PCOS
  • Hoe dit samenhangt met de rest van je lichaam
  • Wat de werkelijke oorzaak van PCOS is en hoe dat precies zit
  • Hoe je de oorzaak van PCOS aanpakt en zo in balans kunt komen (en blijven).
Wij leggen dit op een makkelijke en toegankelijke manier uit zodat je het ook echt gaat begrijpen.

Super fijn als je erbij bent!

Liefs, 

​​​​​​​Loes en Isabelle van PCOS PlatformPraktische informatie over de masterclass

Duur: 75 minuten

Je komt niet in beeld en hoeft niets te zeggen.


Je kunt de masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Je hoeft er niet live bij te zijn. Je krijgt achteraf een opname die je 48 uur kunt terugkijken.